Beveiligingsdiensten

In verschillende situaties heeft u baat bij professionele beveiligingsdiensten. Denk aan beveiliging voor horeca, objecten, winkels, zorg, hotels en evenementen. Bij Rodeo security werken we met gespecialiseerde beveiligers, die we continu testen en trainen. Hierdoor weten de specialisten hoe ze op de juiste manier reageren in (mogelijk) onveilige situaties.

Wilt u meer informatie of samen een op maat gemaakt beveiligingsplan opstellen? Neem dan contact met ons op via een van de onderstaande buttons. 

Beveiliginsdiensten van Rodeo Security

Bij Rodeo Security zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten beveiligingsdiensten. Wanneer u voor ons kiest, dan kiest u voor deze voordelen:

ü  24/7 beschikbaar
ü  Ervaren en professionele beveiligers
ü  Beveiligers met BHV- en EHBO-certificaten
ü  Een beveiligingsplan op maat
ü  Inzetbaar voor zowel groot- als kleinschalige evenementen
ü  Deskundige beveiliging erkend door het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Met onze brede kennis van verschillende branches en jarenlange ervaring met het aanbieden van beveiligingsdiensten zijn we de geschiktste partij voor al uw beveiligingsdiensten. Neem contact met ons op voor meer informatie of het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Welke beveiligingsdiensten bieden we aan?

Elke situatie kent zijn eigen risico’s en vraagt om specifiek ingerichte beveiliging. Daarom leveren we beveiligingsdiensten op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor:Hotelbeveiliging

Objectbeveiliging in verschillende branches

Onze objectbeveiliging is in te zetten in verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging in winkelstraten, kantoorpanden, schoolpanden of stations. Onze deskundige beveiligers herkennen ongebruikelijk gedrag en weten vervolgens adequaat te reageren. Daarbij zijn ze in te zetten als aangename gastheer of gastvrouw. Zo beveiligt u niet alleen de objecten, maar zorgt u voor een fijne en ontspannen sfeer.

 

 

Meer over onze objectbeveiliging

Horecabeveiliging in bijvoorbeeld restaurants of clubs

In de horeca is een gezellige en fijne sfeer belangrijk voor de gasten en werknemers. Helaas zien we regelmatig agressie en andere ongewenste incidenten in de horecabranche. Onze beveiligers zijn getraind om problemen vroegtijdig te signaleren en ze op de juiste manier op te lossen. Zo blijft de situatie zo veilig en prettig mogelijk.

 

 

Meer over onze horecabeveiliging

Winkelbeveiliging voor zorgeloos shoppen

Wilt u de veiligheid in uw winkel verhogen? Kies dan voor de winkelbeveiliging van Rodeo Security. Onze beveiligers grijpen op een gepaste manier in bij winkeldiefstal, overlast, agressie, fraude en vandalisme. Daarbij werkt het inzetten van winkelbeveiliging preventief tegen criminaliteit en zal dit het veiligheidsgevoel van uw werknemers en klanten doen stijgen.

 

 

Meer over onze winkelbeveiliging

Zorgbeveiliging in iedere zorginstelling

Helaas is ook in de zorg de kans op agressie aanwezig. Zet daarom onze zorgbeveiliging in, om een veiligere omgeving in ziekenhuizen of verzorgingsinstellingen te creëren. Onze zorgbeveiligers herkennen signalen van agressie en handelen adequaat. Daarbij beschikken de beveiligers over een BHV- en EHBO-certificaat.

 

 

Meer over onze zorgbeveiliging

Evenementenbeveiliging nodig?

De gecertificeerde evenementenbeveiliging van Rodeo Security is in te zetten voor alle typen evenementen, zowel groot- als kleinschalig. Zo verzorgen we beveiliging voor bijvoorbeeld concerten, festivals, beurzen, markten, braderieën en sportevenementen. Door onze ruime ervaring in evenementenbeveiliging weten we gericht te reageren in verschillende risicovolle situaties.

 

 

Meer over evenementenbeveiliging

Hotelbeveiliging voor uw gasten en werknemers

Als hoteleigenaar wilt u een veilige werkomgeving voor uw personeel en dat uw gasten zorgeloos van hun verblijf genieten. Door middel van onze hotelbeveiliging verhoogt u de veiligheid en het veiligheidsgevoel in uw hotel. Onze beveiligers herkennen vroegtijdig ongewenst gedrag en weten dit op de juiste wijze op te lossen.

Meer over onze hotelbeveiliging

 

 

 

Neem contact op met de professionals van Rodeo Security

 

Heeft u een vraag over onze beveiligingsdiensten of wilt u een beveiligingsplan met ons opstellen? Neem dan contact met ons op via 085 303 4282 of contact@rodeo-security.nl. Onze professionals kijken graag samen met u naar de beveiligingsdiensten die het geschiktst zijn voor uw situatie.