Rodeo Security

Diensten

Onze diensten

Beveiligingsdiensten

In verschillende situaties heeft u baat bij professionele beveiligingsdiensten. Denk aan beveiliging voor horeca, objecten, winkels, zorg, hotels en evenementen. Bij Rodeo security werken we met gespecialiseerde beveiligers, die we continu testen en trainen. Hierdoor weten de specialisten hoe ze op de juiste manier reageren in (mogelijk) onveilige situaties.

Elke situatie kent zijn eigen risico’s en vraagt om specifiek ingerichte beveiliging. Daarom leveren we beveiligingsdiensten op maat. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging in verschillende branches.
Onze objectbeveiliging is in te zetten in verschillende situaties. Denk bijvoorbeeld aan beveiliging in winkelstraten, kantoorpanden, schoolpanden of stations. Onze deskundige beveiligers herkennen ongebruikelijk gedrag en weten vervolgens adequaat te reageren. Daarbij zijn ze in te zetten als aangename gastheer of gastvrouw. Zo beveiligt u niet alleen de objecten, maar zorgt u voor een fijne en ontspannen sfeer.

Horecabeveiliging

Horecabeveiliging in bijvoorbeeld restaurants of clubs.
In de horeca is een gezellige en fijne sfeer belangrijk voor de gasten en werknemers. Helaas zien we regelmatig agressie en andere ongewenste incidenten in de horecabranche. Onze beveiligers zijn getraind om problemen vroegtijdig te signaleren en ze op de juiste manier op te lossen. Zo blijft de situatie zo veilig en prettig mogelijk.

Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging voor zorgeloos shoppen.
Wilt u de veiligheid in uw winkel verhogen? Kies dan voor de winkelbeveiliging van Rodeo Security. Onze beveiligers grijpen op een gepaste manier in bij winkeldiefstal, overlast, agressie, fraude en vandalisme. Daarbij werkt het inzetten van winkelbeveiliging preventief tegen criminaliteit en zal dit het veiligheidsgevoel van uw werknemers en klanten doen stijgen.

Zorgbeveiliging

Zorgbeveiliging in iedere zorginstelling.
Helaas is ook in de zorg de kans op agressie aanwezig. Zet daarom onze zorgbeveiliging in, om een veiligere omgeving in ziekenhuizen of verzorgingsinstellingen te creëren. Onze zorgbeveiligers herkennen signalen van agressie en handelen adequaat. Daarbij beschikken de beveiligers over een BHV- en EHBO-certificaat.

Evenementenbeveiliging

De gecertificeerde evenementenbeveiliging van Rodeo Security is in te zetten voor alle typen evenementen, zowel groot- als kleinschalig. Zo verzorgen we beveiliging voor bijvoorbeeld concerten, festivals, beurzen, markten, braderieën en sportevenementen. Door onze ruime ervaring in evenementenbeveiliging weten we gericht te reageren in verschillende risicovolle situaties.

Hotelbeveiliging

Als hoteleigenaar wilt u een veilige werkomgeving voor uw personeel en dat uw gasten zorgeloos van hun verblijf genieten. Door middel van onze hotelbeveiliging verhoogt u de veiligheid en het veiligheidsgevoel in uw hotel. Onze beveiligers herkennen vroegtijdig ongewenst gedrag en weten dit op de juiste wijze op te lossen.

Personal Protection

Lorem ipsum dolor sit amet consec tetur adipiscing elit pretium sollicitudin.

Comemrcial Security

Lorem ipsum dolor sit amet consec tetur adipiscing elit pretium sollicitudin.

Objects Protected

Lorem ipsum dolor sit amet consec tetur adipiscing elit pretium sollicitudin.

Surveillance Cameras

Lorem ipsum dolor sit amet consec tetur adipiscing elit pretium sollicitudin.

Onze partners

Werkzaam op meer dan 50+ locaties in Nederland

Voor ons staat de klant op nummer 1. Hierbij hoort een goede communicatie en vervullen wij de wensen met een op maat gemaakt beveiligingsplan.

Ons proces

Het proces

Ons proces is eenvoudig en laagdrempelig. Voor vragen kun u gerust met ons contact opnemen. Heeft u vragen over het proces, diensten of een op maat gemaakt beveiligingsplan? Neem dan contact met ons op via de één van de onderstaande knoppen.

Kies de geschikte dienst

Neem contact met ons op

Op maat gemaakt beveiligingsplan

Professionele beveiligingsdiensten van Rodeo Security

Vragen van onze partners

Veelgestelde vragen

hieronder hebben wij antwoorden gegeven op veelgestelde vragen. Zit het antwoord er niet bij waar u naar opzoek was? Neem gerust telefonisch op via de mail contact met ons op. 

antwoord 1

Meld je aan voor een open sollicatie voor hét beveiligingsbedrijf van Nederland!