Rodeo Security

Evenementenbeveiliging

Organiseert u een festival, braderie, markt, concert, sportevenement, beurs of een ander soort evenement en bent u op zoek naar professionele evenementbeveiliging? Schakel dan de gecertificeerde evenementenbeveiligers van Rodeo Security in. We stellen graag samen met u een passend beveiligingsplan op, om uw evenement zo soepel en veilig mogelijk te laten verlopen. We hebben ervaring in het beveiligen van veel verschillende soorten evenementen en zijn daarom in staat om onze aanpak aan te passen op uw specifieke evenement.

Wilt u meer informatie over evenementbeveiliging of direct een offerte aanvragen? Neem contact op.

Over evenementenbeveiliging

Wat is evenementenbeveiliging?

Bij Rodeo Security nemen we evenementenbeveiliging uiterst serieus om de veiligheid van uw bezoekers en medewerkers te waarborgen. Tijdens het beveiligen van uw evenement voeren we onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Veiligheidsgevoel

Het creëren van een algemeen veiligheidsgevoel


Monitoren en waarborgen

Het monitoren en waarborgen van ieders veiligheid (door on-site- en camerabeveiliging)

Signaleren

Het op tijd signaleren en voorkomen van onveilige situaties


Evenementbezoekers

Het ontvangen van evenementbezoekers.


Hulpverlening

Het bieden van eerste hulp en ondersteunen van hulpverleners.


Alarmerende situaties

Het tijdig en passend ingrijpen bij alarmerende situaties


Voordelen Rodeo Security

Evenementenbeveiliging bij Rodeo Security

Wanneer u evenementenbeveiliging van Rodeo Security inhuurt, bent u zeker van een zo veilig mogelijk verloop van uw evenement. Schakel onze beveiligers in en profiteer van onder andere de volgende voordelen:

Meer informatie over

Evenementenbeveiliging

  • Evenementenbeveiliging op maat

    Bij Rodeo Security stellen we graag samen met u een gepersonaliseerd beveiligingsplan op voor evenementbeveiliging op maat. Door onze jarenlange ervaring in evenementenbeveiliging zijn we gespecialiseerd in het veilig laten verlopen van ieder soort evenement. Of u nu een klein- of grootschalig evenement organiseert, uw evenement verloopt veilig met de evenementbeveiligers van Rodeo Security. Ook voor evenementen die plaats mogen vinden onder specifiek restricties (zoals coronamaatregelen) vinden we graag samen met u de meest passende vorm van evenementbeveiliging.

  • Beveiliging tijdens uw evenement

    Wilt u zeker zijn van de beste en meest professionele beveiliging tijdens uw evenement? Neem dan contact op met Rodeo Security. De veiligheid van uw bezoekers en medewerkers en een rustig verloop van uw evenement staan voorop. Onze ervaren beveiligers zijn goed getraind en beschikken ze over de benodigde certificaten. U schakelt ons onder andere in voor de volgende soort evenementen:

We zijn 24/7 inzetbaar

Schakel Rodeo Security in voor hotelbeveiliging

Heeft u vragen over evenementbeveiliging of een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. U schakelt onze gespecialiseerde beveiligers ook in voor horecabeveiliging, objectbeveiliging, zorgbeveiliging, winkelbeveiliging en meer. Wilt u de mogelijkheden bespreken of direct een beveiligingsplan met ons opstellen? Ook dan neemt u contact op met de beveiligingsexperts van Rodeo Security. Vul het contactformulier in of contacteer ons via onderstaande buttons

Meld je aan voor een open sollicatie voor hét beveiligingsbedrijf van Nederland!