Horecabeveiliging

Voor het creëren en behouden van een comfortabele, gezellige en fijne sfeer binnen uw horecagelegenheid en op het terras heeft u baat bij horecabeveiliging. Helaas komen agressie door onder andere (overmatig) alcoholgebruik of andere ongewenste incidenten geregeld voor, wat de sfeer snel doet omslaan. Een horecabeveiliger van Rodeo Security staat bij ongevallen en ongewenste calamiteiten voor uw gasten, uw personeel en u klaar en zorgt ervoor dat de situatie zo veilig mogelijk is en blijft. Onze horeca beveiligers zijn erop getraind om problemen vroegtijdig te signaleren en ze op een juiste manier op te lossen. Een EHBO’er nodig? Al onze horecabeveiligers beschikken over een EHBO- en een bhv-certificaat. 

Wilt u meer informatie of samen een op maat gemaakt beveiligingsplan met betrekking tot horecabeveiliging opstellen? Dat kan! Neem contact op via een van de onderstaande buttons. 

Horecabeveiliging: werkzaamheden

Een horecabeveiliger heef twee hoofdtaken: het waarborgen van de veiligheid van gasten en werknemers en het zijn van het visitekaartje voor bezoekers. Uiteindelijk is de portier het eerste aanspreekpunt voor uw horecagasten. Onze beveiligers heten de gasten van harte welkom en zorgen voor een goed en veilig verloop van de dag en/of avond. Samen stellen we een beveiligingsplan op maat op, waar u uw wensen met betrekking tot de beveiliging en de werkzaamheden bespreekt. 

Horecabeveiliging van Rodeo Security

  • 24/7 inzetbaar
  • Direct een horecaportier en/of uitsmijter
  • Gespecialiseerde horecabeveiligers
  • Goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid
  • Beveiligers met een EHBO- en BHV- certificaat

Een horecabeveiliging die past bij uw horecagelegenheid

Elke horecagelegenheid heeft zijn eigen identiteit. We zorgen ervoor dat uw horecabeveiliger past bij uw wensen. Al onze horecaportiers en -beveiligers zijn met grote zorg geselecteerd, gescreend en getraind om dit werk te mogen uitvoeren en passen zich snel aan op nieuwe situaties. 

We zijn ook in te schakelen voor andere beveiligingsdiensten

Naast gespecialiseerde beveiligers voor horecabeveiliging is het mogelijk om beveiligers in te zetten voor het beveiligen van uw winkel, hotel, evenement, object of zorginstelling

We bespreken graag de mogelijkheden voor horecabeveiliging

Onze beveiligers inschakelen? We bespreken graag de mogelijkheden met u en maken een beveiligingsplan op maat. Heeft u nog vragen? Stel ze gerust door contact met ons op te nemen via onderstaande buttons.