Rodeo Security

Horecabeveiliging

Voor het creëren en behouden van een comfortabele, gezellige en fijne sfeer binnen uw horecagelegenheid en op het terras heeft u baat bij horecabeveiliging. Helaas komen agressie door onder andere (overmatig) alcoholgebruik of andere ongewenste incidenten geregeld voor, wat de sfeer snel doet omslaan. Een horecabeveiliger van Rodeo Security staat bij ongevallen en ongewenste calamiteiten voor uw gasten, uw personeel en u klaar en zorgt ervoor dat de situatie zo veilig mogelijk is en blijft. Onze horeca beveiligers zijn erop getraind om problemen vroegtijdig te signaleren en ze op een juiste manier op te lossen. Een EHBO’er nodig? Al onze horecabeveiligers beschikken over een EHBO- en een bhv-certificaat.

Wilt u meer informatie of samen een op maat gemaakt beveiligingsplan met betrekking tot horecabeveiliging opstellen? Dat kan! Neem contact op via een van de onderstaande buttons.

Over horecabeveiliging

Wat houdt horecabeveiliging in?

Een horecabeveiliger heef twee hoofdtaken: het waarborgen van de veiligheid van gasten en werknemers en het zijn van het visitekaartje voor bezoekers. Uiteindelijk is de portier het eerste aanspreekpunt voor uw horecagasten. Onze beveiligers heten de gasten van harte welkom en zorgen voor een goed en veilig verloop van de dag en/of avond. Samen stellen we een beveiligingsplan op maat op, waar u uw wensen met betrekking tot de beveiliging en de werkzaamheden bespreekt.

Voordelen Rodeo Security

De voordelen van Rodeo Security

We bieden u een veilige omgeving aan met onze diensten. Kiest u voor de deskundige beveiligers van Rodeo Security? Dan profiteert u van het volgende:

Meer informatie over

Horecabeveiliging

  • Beveiliging op maat

    Elke horecagelegenheid heeft zijn eigen identiteit. We zorgen ervoor dat uw horecabeveiliger past bij uw wensen. Al onze horecaportiers en -beveiligers zijn met grote zorg geselecteerd, gescreend en getraind om dit werk te mogen uitvoeren en passen zich snel aan op nieuwe situaties.

We zijn 24/7 inzetbaar

Schakel Rodeo Security in voor horecabeveiliging

Schakel onze beveiligers in en creëer een veilige omgeving voor uw gasten en uw personeel. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. We stellen samen met u een maatwerk beveiligingsplan op. Ook voor vragen staan we u graag te woord.

Meld je aan voor een open sollicatie voor hét beveiligingsbedrijf van Nederland!