Rodeo Security

Hotelbeveiliging

Creëer een veilige omgeving voor uw gasten en uw personeel en schakel de hotelbeveiliging van Rodeo Security in. De gecertificeerde beveiligers stellen samen met u een beveiligingsplan op dat aansluit bij uw hotel. Onze beveiligers zijn elk moment van de dag inzetbaar om de veiligheid te bewaken.

Heeft u vragen over onze hotelbeveiliging of wilt u graag direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. Interesse in een baan als hotelbeveiliger? Lees dan verder over onze vacatures voor hotelbeveiliger.

Over hotelbeveiliging

Wat houdt hotelbeveiliging in?

We vinden het bij Rodeo Security belangrijk om de veiligheid van uw gasten en uw personeel te waarborgen. Als u ons inschakelt voor hotelbeveiliging, dan mag u het volgende van ons verwachten:

Veiligheidsgevoel

We zorgen voor een algeheel veiligheidsgevoel.


Signaleren

We signaleren tijdig onveilige situaties en hanteren vervolgens de juiste stappen om het te voorkomen.

Gastvrij

We ontvangen uw gasten.


EHBO- en BHV-certificaat

Onze hotelbeveiligers beschikken over een EHBO- en BHV-certificaat en bieden indien nodig eerste hulp aan.

Voordelen Rodeo Security

De voordelen van Rodeo Security

We bieden u een veilige omgeving aan met onze diensten. Kiest u voor de deskundige beveiligers van Rodeo Security? Dan profiteert u van het volgende:

Meer informatie over

Hotelbeveiliging

 • Beveiliging op maat

  Om ervoor te zorgen dat we op de best mogelijke manier uw hotel beveiligen, stellen we in samenwerking met u een beveiligingsplan op maat op. Met al jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten, maar u kent uw eigen hotel uiteraard als geen ander.

 • Een beveiliger die past bij de identiteit van het hotel

  We begrijpen dat een hotel een bepaalde uitstraling heeft en dat u graag wilt dat iedereen die in dienst is, past bij deze uitstraling. Zij zijn namelijk het visitekaartje van uw hotel. We zoeken samen naar een hotelbeveiliger die perfect aansluit bij deze identiteit. Uw beveiliger voldoet niet alleen aan de eisen rondom vakbekwaamheid en ervaring, maar ook aan uw wensen rondom representativiteit en sociale vaardigheden.

 • Hospitality services inschakelen

  Naast onze deskundige hotelbeveiligers is het mogelijk om Rodeo Security in te schakelen voor hosts/hostesses en receptionisten.

 • Vacature voor hotelbeveiliging

  Heeft u interesse in een baan als hotelbeveiliger? Bekijk dan vooral onze vacaturepagina. Als er op dit moment geen vacatures zijn rondom deze functie, is het ook mogelijk om een open sollicitatie op te sturen. Wie weet bent u binnenkort alsnog beveiliger bij Rodeo Security.

We zijn 24/7 inzetbaar

Schakel Rodeo Security in voor hotelbeveiliging

Schakel onze beveiligers in en creëer een veilige omgeving voor uw gasten en uw personeel. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. We stellen samen met u een maatwerk beveiligingsplan op. Ook voor vragen staan we u graag te woord.

Meld je aan voor een open sollicatie voor hét beveiligingsbedrijf van Nederland!