Objectbeveiliging

De veiligheid van bezoekers en personeel van objecten, zoals schoolgebouwen, winkels, kantoorpanden en openbare gelegenheden (waaronder stations en winkelstraten) staat voorop. Om de veiligheid te waarborgen kiest u voor objectbeveiliging door de beveiligers van Rodeo Security. We staan 24/7 voor u klaar. Objectbeveiliging omvat een breed scala aan beveiligings-, portier- en receptiediensten. We bespreken graag de mogelijkheden met u en stellen een op maat gemaakt beveiligingsplan op.

Wilt u een van onze beveiliging experts spreken? Neem dan via een van de onderstaande buttons contact met ons op.

contact@rodeo-security.nl +3185 - 303 42 82

De voordelen van objectbeveiliging door Rodeo Security

  • 24/7 inzetbaar
  • Gespecialiseerde objectbeveiligers
  • Goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid
  • Beveiligers met EHBO- en BHV- certificaat
  • Op maat gemaakt beveiligingsplan
  • Onze beveiligers worden continu getraind en getest
  • Onze beveiligers kunnen snel inspelen op nieuwe onvoorziene situaties

Objectbeveiliging: onze werkzaamheden

Onze beveiligers bewaken uw bedrijventerrein, organisatie of openbare gelegenheid graag tegen diefstal, vernieling of andere ongewenste calamiteiten, op ieder gewenst moment. Hieronder een greep uit de werkzaamheden van onze beveiligers.

Receptiedienst, toegangscontrole en bezoekersregistratie

Onze professionele beveiligers zijn ook in te zetten als gastheer- of vrouw van uw bedrijf. Ze heten uw bezoekers en personeel graag welkom en controleren en registreren het bezoek, indien nodig.

Controlerondes

We lopen willekeurige controlerondes, zodat we tijdig onveilige en/of verdachte situaties signaleren en hier op een gepaste manier op kunnen reageren. 

Alarmopvolging

Wanneer uw terrein of pand beschikt over een alarmsysteem is het belangrijk om een goede alarmopvolging te hebben. We nemen deze zorg graag uit handen en zorgen dat we snel aanwezig zijn wanneer het alarm afgaat.

Sleutelbeheer

We gaan zorgvuldig om met uw sleutels en voorkomen dat uw sleutels in verkeerde handen vallen.

Brand- en sluitrondes

Aan het einde van de dag of de dienst zorgen we ervoor dat uw pand volledig is afgesloten en het (brand)alarm is geactiveerd.

Het verlenen van eerste hulp en/of BHV

Onze beveiligers zijn allemaal in het bezit van een EHBO- en BHV-certificaat, zodat zij direct hulp kunnen verlenen bij ongevallen.

Trainingen en het inspelen op onverwachte situaties

Onze allround beveiligers worden continu getraind en getest om in te kunnen spelen op  onverwachte situaties. Daarnaast weten ze precies hoe ze zich kunnen aanpassen aan de identiteit van uw pand of bedrijf. Rodeo Security is gevestigd in Den Haag, maar zijn in te zetten door heel Nederland.

Andere beveiligingsdiensten en onze hospitality services

Meer weten over onze specifieke en gespecialiseerde beveiligingsdiensten of hospitality services? Neem dan een kijkje bij:

Neem contact op voor objectbeveiliging

Meer weten over objectbeveiliging of een van onze experts spreken? Dat kan! Neem contact met ons op via onderstaande buttons.