Rodeo Security

Objectbeveiliging

De veiligheid van bezoekers en personeel van objecten, zoals schoolgebouwen, winkels, kantoorpanden en openbare gelegenheden (waaronder stations en winkelstraten) staat voorop. Om de veiligheid te waarborgen kiest u voor objectbeveiliging door de beveiligers van Rodeo Security. We staan 24/7 voor u klaar. Objectbeveiliging omvat een breed scala aan beveiligings-, portier- en receptiediensten. We bespreken graag de mogelijkheden met u en stellen een op maat gemaakt beveiligingsplan op.  

 

Wilt u een van onze beveiliging experts spreken? Neem dan via een van de onderstaande buttons contact met ons op.

Over objectbeveiliging

Wat houdt objectbeveiliging in?

Onze beveiligers bewaken uw bedrijventerrein, organisatie of openbare gelegenheid graag tegen diefstal, vernieling of andere ongewenste calamiteiten, op ieder gewenst moment. Hieronder een greep uit de werkzaamheden van onze beveiligers

Controlerondes

We lopen willekeurige controlerondes, zodat we tijdig onveilige en/of verdachte situaties signaleren en hier op een gepaste manier op kunnen reageren.Sleutelbeheer

We gaan zorgvuldig om met uw sleutels en voorkomen dat uw sleutels in verkeerde handen vallen.
Alarmopvolging

Wanneer uw terrein of pand beschikt over een alarmsysteem is het belangrijk om een goede alarmopvolging te hebben. We nemen deze zorg graag uit handen en zorgen dat we snel aanwezig zijn wanneer het alarm afgaat.Receptiedienst, toegangscontrole en bezoekersregistratie

Onze professionele beveiligers zijn ook in te zetten als gastheer- of vrouw van uw bedrijf. Ze heten uw bezoekers en personeel graag welkom en controleren en registreren het bezoek, indien nodig.


Brand- en sluitrondes

Aan het einde van de dag of de dienst zorgen we ervoor dat uw pand volledig is afgesloten en het (brand)alarm is geactiveerd.

Receptiedienst, toegangscontrole en bezoekersregistratie

Onze professionele beveiligers zijn ook in te zetten als gastheer- of vrouw van uw bedrijf. Ze heten uw bezoekers en personeel graag welkom en controleren en registreren het bezoek, indien nodig.


Voordelen Rodeo Security

De voordelen van Rodeo Security

We bieden u een veilige omgeving aan met onze diensten. Kiest u voor de deskundige beveiligers van Rodeo Security? Dan profiteert u van het volgende:

Meer informatie over

Objectbeveiliging

  • Trainingen en het inspelen op onverwachte situaties

    Onze allround beveiligers worden continu getraind en getest om in te kunnen spelen op onverwachte situaties. Daarnaast weten ze precies hoe ze zich kunnen aanpassen aan de identiteit van uw pand of bedrijf. Rodeo Security is gevestigd in Den Haag, maar zijn in te zetten door heel Nederland.

We zijn 24/7 inzetbaar

Schakel Rodeo Security in voor objectbeveiliging

Schakel onze beveiligers in en creëer een veilige omgeving voor uw gasten en uw personeel. Neem contact met ons op en bespreek uw wensen. We stellen samen met u een maatwerk beveiligingsplan op. Ook voor vragen staan we u graag te woord.

Meld je aan voor een open sollicatie voor hét beveiligingsbedrijf van Nederland!