Winkelbeveiliging

Het zoveel mogelijk voorkomen van onder andere winkeldiefstal, overlast, agressie, fraude en vandalisme, op een gepaste manier ingrijpen bij zulke gebeurtenissen én het zijn van een goede gastheer of -vrouw: dat doen de beveiligers van Rodeo Security graag voor u en uw winkel. Door het inzetten van winkelsurveillance daalt het aantal diefstallen en overvallen. Ook stijgt hierdoor het veiligheidsgevoel van uw personeel en klanten aanzienlijk en werkt het inzetten van een winkelbeveiliger vaak preventief tegen criminaliteit. 

Benieuwd naar de beveiligingsmogelijkheden in uw winkel? Neem dan contact met ons op. We bespreken graag wat we voor u en uw winkel kunnen betekenen.

De werkzaamheden van onze winkelbeveiligers

Onze getrainde winkelbeveiligers zorgen voor orde en veiligheid in uw winkel. We gaan niet alleen achter winkeldieven aan, maar zorgen er ook voor dat uw klanten zich welkom en veilig voelen. Onze beveiligers weten precies hoe ze bij onverwachte situaties of calamiteiten moeten handelen en ze doen er alles aan om ongewenste en/of onveilige situaties te voorkomen.

Al onze beveiligers zijn goed opgeleid en bevoegd om eerste hulp en BHV te verlenen.

Winkelbeveiliging van Rodeo Security

  • Het coachen van winkelpersoneel over diefstalpreventie
  • 24/7 inzetbaar
  • Direct een gastheer of -vrouw in uw winkel
  • Gespecialiseerde winkelbeveiligers
  • Goedgekeurd door het Ministerie van Justitie en Veiligheid
  • Beveiligers met een EHBO- en BHV- certificaat

Samen stellen we het beveiligingsplan op

Wanneer u de winkelbeveiligers van Rodeo Security inschakelt, stellen we samen met u een op maat gemaakt beveiligingsplan op. Zo zorgen we ervoor dat de beveiliger past bij de identiteit van uw winkel. Onze beveiligers zijn inzetbaar in alle typen winkels en passen zich snel en goed aan op nieuwe situaties (zoals het coronavirus).

Op zoek naar een andere beveiligingsdienst?

We hebben ervaren beveiligers in dienst die gespecialiseerd zijn in diverse takken van beveiliging. Daarom schakelt u ons niet alleen in voor winkelbeveiliging in onder andere de regio Den Haag, maar kunt u ook bij ons terecht voor objectbeveiliging, zorgbeveiliging, hotelbeveiliging, evenementenbeveiliging en Hospitality Services in heel Nederland.

Stel uw vragen of bespreek de mogelijkheden

Heeft u vragen over winkelbeveiliging bij Rodeo Security of wilt u graag met ons in gesprek over de mogelijkheden? Neem dan via onderstaande buttons contact met ons op.