Rodeo Security

Zorgbeveiliging

Ziekenhuizen, verzorgingshuizen en andere zorginstellingen dienen altijd een veilige plek te zijn voor de patiënten of cliënten, de bezoekers en het personeel. Helaas is de kans op geweld, agressie of een andere onveilige (medische) situatie binnen zorginstellingen altijd aanwezig. De gespecialiseerde beveiligers van Rodeo Security waarborgen de veiligheid in uw ziekenhuis of zorginstelling graag door middel van zorgbeveiliging. Onze zorgbeveiligers zijn getraind om op een gepaste manier te handelen bij onveilige situaties en denken hierbij altijd aan het welzijn van de patiënten, de bezoekers en het personeel. Onze beveiligers beschikken uiteraard over een EHBO- en BHV-certificaat.

Weten wat we voor u en uw zorginstelling kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt beveiligingsplan of stel uw vragen via de onderstaande buttons.

Over zorgbeveiliging

Wat doen onze zorgbeveiligers binnen uw zorginstelling?

Als beveiliger in de zorg voeren we, afhankelijk van het op maat gemaakte beveiligingsplan, doorgaans de volgende werkzaamheden uit:

Veiligheidsgevoel

Het verhogen van het veiligheidsgevoel


Signaleren

Het voorkomen van onveilige en risicovolle situaties


Passende manier

Op een passende manier ingrijpen bij onveilige situaties


Waarborgen

Het waarborgen van de veiligheid (onder andere met camerabeveiliging)


Gastvrij

Het ontvangen en registreren van bezoekers


EHBO- en BHV-certificaat

Het verlenen van eerste hulp en BHV


Voordelen Rodeo Security

De voordelen van Rodeo Security

Het gepassioneerde beveiligingsteam van Rodeo Security staat altijd voor u klaar. U ervaart bij ons de volgende voordelen:

Meer informatie over

Zorgbeveiliging

  • Beveiliging op maat

    Om ervoor te zorgen dat we op de best mogelijke manier uw hotel beveiligen, stellen we in samenwerking met u een beveiligingsplan op maat op. Met al jarenlange ervaring weten we precies waar we op moeten letten, maar u kent uw eigen hotel uiteraard als geen ander.

We zijn 24/7 inzetbaar

Schakel Rodeo Security in voor zorgbeveiliging

Een beveiliger of meerdere beveiligers nodig in uw zorginstelling of heeft u nog vragen? We bespreken graag de mogelijkheden met u. Neem via e-mail of telefoon contact met ons op.

Ons inschakelen voor een andere beveiligingsdienst? Dat kan ook! Zo zijn we onder andere in te zetten voor winkelbeveiliging, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, hotelbeveiliging en bieden we diverse Hospitality Services aan.

Meld je aan voor een open sollicatie voor hét beveiligingsbedrijf van Nederland!